Fujitsu a lansat tableta Stylistic M532, cu procesor quad-core si corp solid

Scris de

Japonezii de la Fujitsu au pus in vanzare o noua tableta, Stylistic M532. Prezentata initial in luna ianuarie, aceasta a vazut lumina soarelui abia acum.

Gadgetul are un procesot Nvidia Tegra 3, tactat la 1,4 GHz, display cu rezolutia de 1.280 x 800 si ruleaza Android 4.0 Ice Cream Sandwich. Pentru stocare exista 32 GB. Exista insa slot MicroSD cat si un port MicroUSB. In fata exista o camera de 2 megapixeli iar o alta de 8 megapixeli este pe partea din spate. Fanii vor aprecia faptul ca este rezistenta la socuri la standarde militare, dar si la apa si praf, plus abonamentul gratis pe un al la facilitatea Absolute CompuTrace, care localizeaza dispozitivul in caz ca e furat din vreo poseta. Compania trebuie sa convinga insa utilizatorii ca siguranta suplimentara merita un pret de 549 dolari.

Ea trebuie sa faca fata, insa, pe langa iPad si nou1-lansatei Galaxy Bote 10.1, cu stylus, procesor quad-core Exynos, Adobe Photoshop Touch si posibilitatea de a separa ecranul in doua pentru aplicatii in paralel.

Sursa: Engadget

Etichete: , , , , , , ,

EscapeReality Escape Rooms

Lasa un comentariu

Va rugam sa comentati la subiect si sa nu ii jigniti pe ceilalti interlocutori. In caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Va multumim.