Google va lansa miercuri un magazin online de muzica

Scris de

buy cheap cialis

“140” />Google, cel mai mare motor de cautare al lumii si inventatorul sistemului de operare Android, va tine miercuri, 16 noiembrie un eveniment legat de zona muzicala.

Deocamdata, gigantul a trimis presei o invitatie criptica in care nu se spune nimic, dar se poate intui cate ceva. Titlul invitatiei, “These go to eleven”, este o referinta la formatia Spinal Tap, care este una fictionala si care a aparaut initial intr-o comedie la postul american de televiziune ABC in 1979. Ulterior, “trupa” a aparut in filmul “This is Spinal Tap”, din anul 1984, iar actorii care portretizau membrii ei au tinut chiar si concerte cu acest nume si au lansat piese sub acest brand.

Astfel, ni se sugereaza ca ar fi un eveniment muzical. Dupa ce in primavara behemotul a lansat Google Music, un serviciu de cloud computing in care utilizatorii isi pot incarca muzica pe serverele companiei, fara acordul caselor de muzica, este destul de sigur sa ne gandim ca acum va exista oficial si posibilitatea oficiala de a cumpara melodii de la Google sau de a le asculta prin live streaming.

Astfel, utilizatorii Android vor putea avea acces la servicii de tipul iTunes de la Apple si vor scapa de chinul de a cumpara muzica de pe Amazon.

Sursa: SlashGear
Sursa foto: Engadget

Etichete: , , , , , , , , , ,

EscapeReality Escape Rooms

Comentarii (2)

 

  1. […] asemenea, si Google Music este reclamata a incalca “Patentul Busuioc”. Acesta se refera la metode de a accesa continut pe […]

  2. […] al doilea iar anul viitor e gata sa intrerupa domnia Internet Explorer. Tot in acest an a lansat Google Music, intrand direct in competitie cu Apple si Amazon pe zona vanzarii online de muzica, dar si filme pe […]

Lasa un comentariu

Va rugam sa comentati la subiect si sa nu ii jigniti pe ceilalti interlocutori. In caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Va multumim.