Intel isi face echipa profesionista de StarCraft 2, cu BoxeR lider

Scris de

Spuneam in articolele mai vech

Cheap viagra soft

i ca Intel, gigantul din industria procesoarelor pentru computere, cauta sa-si diversifice afacerile. Recent a lansat propria sa publicatie online si ia in calcul fabricarea de acumulatori pentru automobilele electrice. Acum, compania americana va intra in competitiile profesioniste de StarCraft 2 (SC2). Noua echipa va concura in ligile sud-coreene, unde jocul produs de Blizzard este sport national.

Surse apropiate de situatie spun ca “terranul” BoxeR (Lim Yo-Hwan), supranumit “Imparatul”, unul dintre cei mai mari jucatori pro de SC din toate timpurile, va primi 180.000 de dolari pe an de la Intel si va fi liderul echipei. Alti 270.000 de dolari vor merge la echipa. Multi fani ai jocului si ai ligilor coreene vor fi nerabdatori sa afle pe cine va recruta BoxeR (care are un fanclub cu peste 1 milion de membri) in echipa.

O bila alba pentru Intel, de la pasionatii de jocuri video, va rugam!

Sursa: Tom’s Hardware
Sursa foto: Team Liquid

Etichete: , , , , , , , ,

EscapeReality Escape Rooms

Comentarii (1)

 

  1. […] s-a aflat ca gigantul IT isi va lansa propria echipa profesionista de StarCraft 2. Oamenii, cand o duc bine, imbina utilul cu placutul. Sursa: CNBC Sursa foto: […]

Lasa un comentariu

Va rugam sa comentati la subiect si sa nu ii jigniti pe ceilalti interlocutori. In caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Va multumim.