iPad 2 din aur si diamante, la “numai” 8 milioane de dolari

Scris de

Daca premierul Emil Boc si-a luat un iPad “ca tot romanul”, iata ca s-a inventat si varianta de lux, evident pentru Elena Udrea.

Stuart Hughes a creat o versiune numita “Gold History Edition”, care include 53 de pietre pretioase, diamante de 12,5 carate si un spate de 2 kilograme din aur de 24 de carate.
Mai include un os de 57 de grame de T-Rex, de 65 de milioane de ani, ca si 750 de grame de amolit din Canada. Aceasta este o piatra pretioasa de origine organica, avand culoarea opalului si care este cel mai rar mineral de pe Pamant, alaturi de alexandrit si diamantele rosii. Amolitul de pe acest iPad 2 are si el 75 de milioane de ani. Doar doua exemplare vor fi realizate.

Pretul? Un “mizilic” de 8 milioane de dolari. Pe care suntem siguri ca Udrea l-ar obtine dintr-un credit la banca gajat cu turnul de apartamente. Dar hei, ce nu face un om sa-si asorteze poseta Hermes cu ceva de calitate?

Sursa: TG Daily
Sursa foto: TG Daily

Etichete: , , , , , , , , , ,

EscapeReality Escape Rooms

Lasa un comentariu

Va rugam sa comentati la subiect si sa nu ii jigniti pe ceilalti interlocutori. In caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Va multumim.