Jobul numarul unu pentru Larry Page la Google: sa opreasca hemoragia de talente

Scris de

cialis cheapest price

/>Pe noul director executiv al Google, Larry Page (foto – stanga), il asteapta o multime de provocari: veniturile din reclame, Facebook, cresterea, intimitatea utilizatorilor s.a. Insa de departe cea mai mare provocare pentru noul lider va fi stoparea plecarii oamenilor talentati la companiile concurente.

Google este celebra pentru faptul ca ii lasa pe angajati sa lucreze 20% din timp la proiecte personale. Dar multe din acestea nu ajung niciodata sa se materializeze si astfel autorii acestora devin frustrati si cauta o alta companie care sa puna in practica munca lor. Ba alteori lanseaza propriile start-upuri, care devin rapid succese care concureaza direct cu gigantul online de la care au plecat. Google este apoi nevoita fie sa le cumpere, fie sa lanseze servicii concurente iar asta se traduce in costuri mult mai mari decat daca le-ar fi dezvoltat “in casa”.

Larry Page trebuie sa gaseasca o cale prin care angajatii sa aiba garantia ca munca lor nu e in zadar si ca proiectele lor au o sansa. Co-fondatorul Google nu a condus insa niciodata o companie si ramane de vazut daca are aptitudinile necesare pentru asta.

Sursa: DailyFinance

Etichete: , , , , ,

EscapeReality Escape Rooms

Lasa un comentariu

Va rugam sa comentati la subiect si sa nu ii jigniti pe ceilalti interlocutori. In caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Va multumim.