Jocul Star Trek Online, gratis din 17 ianuarie

Scris de

“Comandante, un crucisator romulan iese din invizibilitate la tribord!”. “Un cub borg ne ataca sistemul solar!”. In curand, aceaste fraze vor deveni mult mai populare decat credeti.

Fanii vor putea combate gratis in jocul online multiplayer Star Trek Online incepand cu data de 17 ianuarie 2012, a anuntat dezvoltatorul Cryptic Studios. Desi nu este primul joc online care trece la noul model, DC Universe trecand recent intr-o forma similara, bogatia SF si substanta sa cu siguranta il vor face mai apreciat.
Se pot juca gratis elementele de baza, precum misiunile si exista acces in toate sectoarele. De asemenea, exista si batalii impotriva altor jucatori, in vreme ce raidurile sunt si ele posibile.
Numiti “Silver Members”, acestia vor trebui sa plateasca pentru anumite lucruri, precum respect sau solturi noi la caractere. De asemenea, vor aparea reclame in chatul Vivox, in vreme ce suportul si accesul la email si forum sunt limitate.
Abonatii, cunoscuti drept “Gold Members”, vor primi sloturi suplimentare pentru inventar, energie nelimitata, prioritare la logare si abilitatea de a crea clanuri. O suma de 5 dolari din cei 15 platiti lunar se vor intoarce la oameni sub forma de puncte, respectiv 400 Cryptic Points, care este moneda virtuala folosita din joc.

Ne vedem in cvadrantul Gamma!

Sursa: Ubergizmo
Sursa foto: psu.com

Etichete: , , , , , ,

EscapeReality Escape Rooms

Lasa un comentariu

Va rugam sa comentati la subiect si sa nu ii jigniti pe ceilalti interlocutori. In caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Va multumim.