Lamborghini promite viteza cu noile laptopuri Asus Eee VX6 si VX7

Scris de

Constructorul auto italian este renumit pentru ca produce unele dintre cele mai luxoase si rapide automobile de pe planeta. Acum, in parteneriat cu Asus, compania a lansat doua modele de laptopuri, Eee VX6 si Eee VX7, despre care sustine ca sunt ultrarapide. Designul a fost realizat de ingineri cu masinile Lamborghini in minte – cele doua orificii de racire din partea din spate a laptopurilor duc privitorii cu gandul la spatele bolidului Murcielago produs de compania italiana. De ce este sub “capota” s-a ocupat Asus. Dispozitivele includ procesoare Intel Atom dual core de 1,8 GHz (modelul VX6) si Intel i7 (VX7). Ambele au ecrane LED HD, dispun de conectivitate Bluetooth 3.0, de porturi USB 3.0 si de player Blu-ray, optional.

Impresionant este faptul ca modelul VX7 vine cu pana la 16 GB memorie RAM, la cererea clientului. Laptopurile Asus Lamborghini vor fi lansate pentru prima data in Europa, la preturi incepand de la 800 de dolari pe unitate.

Sursa: Dvice
Sursa foto: Dvice

Etichete: , , , , , , , , , ,

EscapeReality Escape Rooms

Lasa un comentariu

Va rugam sa comentati la subiect si sa nu ii jigniti pe ceilalti interlocutori. In caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Va multumim.