Lord of the Rings Online devine gratis din toamna

Scris de

Warner Bros. a anuntat ca jocul video “Lord of the Rings Online” al celor de la Turbine se va relansa in toamna cu un nou continut si fara abonament lunar.

Acest model a fost aplicat si la alt joc din cadrul echipei Turbine, si anume Dungeon&Dragons Online (doar pe continentul american),  care a renuntat la plata lunara, dar unele iteme, misiuni si alte servicii sunt contra cost.

Din toamna, vei putea juca gratis pana la level 50, insa nivelul maxim a fost marit la 65 in urma celor doua continuari- Mines of Moria si Siege of Mirkwood. Daca vrei sa joci mai departe, va trebui sa platesti, la fel ca si pentru unele customizari ale caracterelor, pentru potiuni si alte misiuni.

Turbine mai ofera si un pachet VIP, in care primesti acces nelimitat la continut premium, prioritate de acces pe server si puncte ce pot fi folosite in magazinul LOTRO. Pretul pentru acest pachet nu s-a anuntat.

Din septembrie 2009, de cand s-a aplicat modelul pentru Dungeon&Dragons, acesta a atras 1 milion de jucatori, marindu-si incasarile cu 500%. Turbine se pare ca a prins ideea cum sa faca fata gigantului World of Warcraft, oferindu-le jucatorilor o alternativa viabila.

Asa ca fani ai universului “Lord of the rings” sau nu, jocul va astepta sa-l incercati.

Sursa: Eurogamer
Sursa foto: Gameguru

Etichete: , , , , , , ,

EscapeReality Escape Rooms

Lasa un comentariu

Va rugam sa comentati la subiect si sa nu ii jigniti pe ceilalti interlocutori. In caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Va multumim.