Muzicienii nu sunt interesati de reteaua sociala Ping de la Apple

Scris de

Cand ai melodiile a peste 8 milioane de artisti disponibile in cel mai mare magazin online de muzica din lume, iTunes, te-ai astepta ca multi dintre acesti muzicieni sa-si faca o pagina si in reteaua ta sociala. Din pacate pentru Apple, dezinteresul artistilor fata de Ping este foarte mare, la doua luni de la lansarea serviciului de socializare online. Pana acum, doar 2.000 de muzicieni si-au facut o pagina in reteaua sociala lansata de Apple. Prin comparatie, pe MySpace sunt inregistrati peste 8 milioane de artisti.

De ce numai atat de putini muzicieni s-au alaturat Ping? Pai Apple, la fel ca si in cazul magazinului de aplicatii pentru telefoane mobile App Store, are reguli draconice de inregistrare. Artistii nu isi pot crea pur si simplu o pagina, atunci cand au chef, cum e in cazul Facebook. Acestia trebuie sa aplice mai intai si sa primeasca unda verde de la “inchizitorii” Apple. Mai mult, exista un ghid de 9 pagini cu cerinte pe care fiecare muzician trebuie sa le indeplineasca pentru a putea accede in “paradisul” Ping.

Sursa: Fast Company
Sursa foto: Fast Company

Etichete: , , , , , , , , , ,

EscapeReality Escape Rooms

Lasa un comentariu

Va rugam sa comentati la subiect si sa nu ii jigniti pe ceilalti interlocutori. In caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Va multumim.