Nokia N97Mini, pe lista neagra a pierderii semnalului

Scris de

Apple pretinde ca si Nokia N97Mini, unul dintre modelele de top cu ecran tactil al finlandezilor, are pierderi de semnal daca e tinut intr-un anumit fel.

Reactionand la problemele iPhone 4, directorul Apple Steve Jobs, a tinut saptamana trecuta o conferinta de presa unde a aratat ca problemele cu receptia sunt comune in toata industria telefoanelor inteligente, numind specific Research in Motion, producatorul BlackBerry, Samsung si HTC.

Un singur nume nu era pe lista: Nokia. Cu toate acestea, compania finlandeza a dat publicitatii un comunicat unde spunea ca performanta antenei a fost mereu o prioritate de varf a Nokia.
Intre timp, pe pagina Apple cu performantele antenei la smartphone-uri a fost adaugat intre timp un filmulet care arata ca Nokia N97 Mini, tinut intr-o anumita pozitie, pierde semnificativ semnal. Intr-o zona cu semnal slab, Apple pretinde ca Nokia scade de la 7 la 2 liniute.

Nu e prima oara cand cele doua companii se afla la cutite: Nokia a dat de doua ori in judecata Apple pentru anumite patente folosite in iPhone care ar incalca drepturile de proprietate intelectuala. De cealalta parte, Apple spune ca tentativa Nokia e practic un fel de santaj si extorcare.

Sursa: Times of India
Sursa foto: www.chinabuysellnet.com

Etichete: , , , , , , ,

EscapeReality Escape Rooms

Comentarii (1)

 

  1. adobe says:

    facatura

Lasa un comentariu

Va rugam sa comentati la subiect si sa nu ii jigniti pe ceilalti interlocutori. In caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Va multumim.