Noua generatie a Samsung Galaxy S va fi prezentata la CES

Scris de

Gigantul coreean va prezenta urmatoarea generatie pentru telefonul Samsung Galaxy S si tableta Galaxy Tab 2 la Consumer Electronics Show (CES), care se va desfasura in ianuarie in Las Vegas, scrie Korea Times.

Mai mult, acestea vor veni cu procesoare dual-core nVidia Tegra 2, dupa ce super-telefonul Optimus 2X de la LG a fost anuntat deja cu aceastea, ca si tableta cu Android 3.0 Honneycomb pe care Motorola o va dezvalui tot la CES.
Informatia a fost prezentata de analistul Glen Yeung de la Citigroup, care spune ca Samsung a facut o comanda mare de cip-uri Tegra 2 pentru prima jumatate a anului 2011. Comanda este atat de mare, 250-350 milioane de dolari, incat depaseste chiar estimarile facute pentru veniturile pe intreg anul ale nVidia.

Specificatiile Samsung Galaxy S2 s-au scurs pe internet in octombrie iar gadgetul urma sa aiba procesor de 2Ghz CUU, 1 GB RAM, 4 GB ROM si alti 32 GB stocare plus alti 32 GB pe card microSD. De asemenea, va avea ecran de 4,3 inci si o rezolutie de 1280 x 720. Camera va avea 8 megapixeli si va putea filma HD la 1080 p. La conectivitate va avea Bluetooth 3.0 si Wi-Fi b/g/n. In plus, versiunea de Android cu care va veni este Honnycomb 3.0.

Situatia e un pic ciudata, din moment Samsung este exact producator de procesoare folosind cipurile Hummingbird in Galaxy S si realizandu-le inclusiv pe cele de pe iPhone si iPad, insa se pare ca are probleme in aceasta directie. Samsung a anuntat in luna septembrie procesorul Orion cu doua nuclee ARM Cortex-A9 de 1GHz iar presa se astepta sa fie integrat intr-un smartphone din clasa Galaxy si pentru telefonul SonyEricsson PlayStation, dar acest lucru nu s-a intamplat.

Samsung Galaxy S este cel mai de succes telefon Android, fiind in grafic pentru a atinge vanzari de 10 milioane de unitati in doar sase luni de la lansare.

Sursa: Korea Times
Sursa foto: news.preisgenau.de

Etichete: , , , , , , , , , , ,

EscapeReality Escape Rooms

Lasa un comentariu

Va rugam sa comentati la subiect si sa nu ii jigniti pe ceilalti interlocutori. In caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Va multumim.