Nu-l scapa pe jos: laptopul HP Spectre este facut din sticla

Scris de

O data cu anuntarea primelor servere din lume bazate pe procesoare ARM, Hewlett-Packard, gigantul pe umerii caruia se sprijina intregul Sillicon Valley, incepe sa-si revina.

Iar inovatia incepe sa-i curga prin vene: la intrebarea cum faci invidios un vecin de cartier care se lauda cu noul Macbook Air, compania a raspuns prin noul HP Spectre, un ultrabook de 14 inci realizat in totalitate din sticla. Despre care compania insista ca il face mai durabil, nu mai friabil, mai ales ca e combinat cu aluminiul din corpul principal.

Sticla este rezistenta la zgarieturi iar inauntru gasim puterea deplina a unui procesor Intel Core i7, maxim 8 GB de memorie RAM si pana la 256 GB de stocare pe SSD. Varianta mai mica are Core i5, 4 GB de RAM si 128 GB SSD.
Pe langa lumina de sub taste, laptopul mai ofera si functionalitate Beats Audio by Dr. Dre, pentru o calitate audio de invidiat. Rezolutia ecranului cu tehnologie Radiance Display este de 1.600 x 900 iar bateria promite 9 ore de functionare. Adiacent, avem un webcam HD si un USB 3.0, insa fara portul Thunderbolt de pe Acer Aspire A5, cel mai subtire din lume.

Mai gasim un cip NFC pentru transmiterea linkurilor din browserul telefonului, dar si copii originale ale programelor Adobe Photoshop si Premiere Elements, plus un abonament pe doi ani la Norton Internet Security. Sistemul de operare Windows 7 de la Microsoft e disponibil pe 64 de biti.

Preturile pornesc de la 1.400 dolari.

Sursa: Gizmodo
Sursa foto: Mashable

Etichete: , , , , , , , , , , , , , , ,

EscapeReality Escape Rooms

Lasa un comentariu

Va rugam sa comentati la subiect si sa nu ii jigniti pe ceilalti interlocutori. In caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Va multumim.