Paul Allen: Bill Gates a conspirat sa-mi ia actiunile la Microsoft

Scris de

Buy cialis soft

dth=”150″ height=”150″ />Co-fondatorul Microsoft Paul Allen a explicat ca Bill Gates a vrut sa-l indeparteze din companie in anii ’80, atunci cand el urma un tratament pentru cancer, pentru a-i prelua actiunile, potrivit aubiografiei sale.

Extrasul este prezentat in cartea “Idea Man: A memoir by the Co-Founder of Microsoft”, “Omul Ideii: memoriile unui co-fondator al Microsoft”.
Allen a fost diagnosticat cu limfom Hodgkin in 1982. El a mai spus ca au fost de acord sa imparta compania in 64% si 36% cu Gates in recunoasterea faptului ca acesta s-a lasat de facultate.

In carte el spune ca in decembrie 1982, Bill Gates discuta impreuna cu Steve Ballmer, actualul director executiv al Microsoft, pe atunci unul din primii angajati. Ei criticau lipsa de productie a lui Allen si discutau cum pot dilua numarul actiunilor detinute de el. “Partenerul meu si colegul meu conspirau sa ma sfasie”, scrie Allen, care isi aminteste ca au intrat in camera si ca ambii si-au cerut scuze mai tarziu.

Cartea va aparea pe 19 aprilie.

Allen a parasit Microsoft in 1983 si a initiat mai multe afaceri. El are o avere de 13 miliarde de dolari, fata de 56 miliarde detinute de Gates.

Sursa: The Telegraph
Sursa foto: Wired

Etichete: , , , , , ,

EscapeReality Escape Rooms

Lasa un comentariu

Va rugam sa comentati la subiect si sa nu ii jigniti pe ceilalti interlocutori. In caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Va multumim.