Primele fotografii si detalii cu tableta Courier de la Microsoft

Scris de

courier tabletPornit in urmarirea iPad de la Apple, Microsoft ii da bataie cu tableta sa Courier care este construit exact cum ar fi vrut Bill Gates sa fie iPad.

Courier va functiona ca un “jurnal digital”, deschizandu-se ca o agenda si avand doua ecrane, fata in fata, exact ca paginile unei carti. In plus va fi sub un 2,5 centimetri grosime si va cantari in jur de 450 de grame, in dorinta de a fi cat mai portabila.

Cand e inchisa are dimensiunile de 12,7 X 17,8 centimetri cand e inchisa. E mai mica fata de asteptari. Va avea un procesor nVidia Tegra 2. Nu va functiona cu Windows 7 cum ne asteptam ci cu acelasi sistem de operare ce va da suflet Zune HD, seriei de telefoane inteligente din Proiectul Pink si Windows Mobile 7.

Interfata pare a fi dezvoltata pentru a fi folosit un stylus, exact cum ar fi vrut Bill Gates sa fie iPad. Este centrata in jurul desenarii si scrierii, va include recunoasterea scrisului. In plus va exista o integrare cu un site care permite acces oricarui continut in format de blog cu comentarii. Va avea camera si mufa de casti pentru continutul media. In acelasi timp va fi si un cititor de carti electronice.

Data de lansare ar fi “trimestrul trei/trimestrul patru” al acestui an, potrivit surselor de incredere ale Endgadget. Pretul: necunoscut.

microsoft courier

courier tablet

captura courier

Sursa: Endgadget

Etichete: , , , , , ,

EscapeReality Escape Rooms

Comentarii (1)

 

  1. […] s-a oprit din dezvoltarea tabletei Courier, care nici macar n-a fost anuntata oficial. Fotografii si filmulete cu aceasta au scapat, insa, pe […]

Lasa un comentariu

Va rugam sa comentati la subiect si sa nu ii jigniti pe ceilalti interlocutori. In caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Va multumim.