Razer lanseaza o tastatura special creata pentru gameri

Scris de

Tastatura DeathStalkerRazer, producator in masa de echipamente periferice pentru calculatoare a anuntat in cadrul Gamescom lansarea noii tastaturi DeathStalker Ultimate, special conceputa pentru gameri.

Si se pare ca Razer are de gand sa intreaca conceptul Switchblade cu taste adaptabile si trackpad-ul cu touchscreen ce masoara 10cm. DeathStalker Ultimate este o versiune cu mult imbunatatita a tastaturii Star Wars: The old Republic, creata tot de Razer.

Noua tastatura are zece taste adaptabile sau “taste cu un display dinamic si timp de raspuns de 80Hz”, asa cum spune Razer. Pe langa acestea, DeathStalker Ultimate are taste de tip chiclet, iluminare in trei culori, cinci taste de tip “macro” care pot fi programate, Ultrapolling de 1000Hz, zece taste pot fi apasate in acelasi timp (un rai pentru gameri) si, evident, touchscreen-ul de 10cm. Ce mai poti cere?

Toti gamerii sunt familiarizati cu uzura in timp pe care tastaturile o sufera de obicei. Ei bine, cei de la Razer nu au uitat acest aspect, iar DeathStalker Ultimate va tine tastele W, A, S si D in viata pentru mai mult timp. Si sa nu uitam de portul USB aflat intr-o parte, gata sa primeasca la incarcat un smartphone.

Pentru 250 de dolari, puteti avea tastatura. Asta daca nu cumva o preferati fara touchscreen si tastele speciale, caz in care pretul se modifica la 80 de dolari, pentru tastatura DeathStalker. Oricum, ambele vor fi disponibile incepand cu luna septembrie.

Sursa: Dvice
Sursa foto: Gadget Review

Etichete: , , , , , , , , , ,

EscapeReality Escape Rooms

Lasa un comentariu

Va rugam sa comentati la subiect si sa nu ii jigniti pe ceilalti interlocutori. In caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Va multumim.