Samsung vrea sa vanda un milion de tablete in doua luni

Scris de

Samsung si-a propus sa vanda un milion de tablete Galaxy Tab in primele doua luni de disponibilitate a dispozitivului. Compania se bazeaza mult pe perioada sarbatorilor de iarna, cand vanzarile de dispozitive electronice cresc. Tableta Samsung va fi lansata oficial miercurea viitoare, in magazinele T-Mobile. Terminalul va fi insa disponibil in retelele majoritatii operatorilor mari de telefonie mobila. Galaxy Tab debuteaza insa cu un handicap – costul ridicat. Pretul standard este de 600 de dolari. T-Mobile va oferi o reducere de 200 de dolari pentru cei care cumpara tableta la pachet cu un abonament pe doi ani.

Marele avantaj al dispozitivului Samsung este sistemul de operare Android, devenit cea mai populara platforma pentru terminale mobile in SUA, si a doua la nivel mondial. Android, spre deosebire de principalul rival, iOS, are suport Flash si le permite o libertate mult mai mare utilizatorilor.

Sursa: TG Daily
Sursa foto: Samsung

Etichete: , , , , , , , ,

EscapeReality Escape Rooms

Comentarii (2)

 

  1. […] si procesoare Tegra 2 inca din ianuarie, dar prima tableta cu adevarat pentru utilizatori a fost Samsung Galaxy Tab. Livrarile acesteia au inceput abia in septembrie. Un alt gadget cu Tegra 2, Toshiba Folio 100, a […]

  2. […] asta nu inseamna ca nu exista competitori: Samsung vrea sa vanda un milion de Galaxy Tab, care ruleaza Android 2.2, in ultimele doua luni. Dell are si ea in vanzare de cateva luni Streak, […]

Lasa un comentariu

Va rugam sa comentati la subiect si sa nu ii jigniti pe ceilalti interlocutori. In caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Va multumim.