Snaptu a ajuns la 5,5 milioane de utilizatori activi

Scris de

Snaptu, platforma pentru telefoane mobile care ofera o suita de aplicatii utile, a ajuns la 20 de milioane de conturi inregistrate si 5,5 milioane de utilizatori activi, un nivel dublu fata de acum cinci luni.

Snaptu este o aplicatie construita pe platforma Java si care functioneaza aproape pe orice tip de telefon, inteligent (smartphone) sau nu (dumbphone). Pe langa aplicatia de Facebook foarte buna pe care o include, Snaptu are si aplicatii dedicate pentru stiri (Gizmodo, Engadget, TechCrunch, Gawker, s.a.), vreme, imagini (Flickr si Picasa) sau Twitter. Snaptu se incarca foarte repede si functioneaza excelent si in zonele cu semnal mai slab, precum metroul. In aplicatiile de stiri, exista posibilitatea partajarii imediate a unui articol pe Facebook sau Twitter sau trimiterea acestuia pe e-mail.

Potrivit Snaptul, 43% din utilizatorii sai provin din Asia, 26% din America de Nord iar restul din Europa si America de Sud si Centrala.

Sursa: TechCrunch
Sursa foto: Renne

Etichete: , , , , , , , ,

EscapeReality Escape Rooms

Comentarii (1)

 

  1. […] de companii, in esenta de ingineri. Se remarca, insa, preluarea Snaptu, care a creat una dintre cele mai apreciate¬†aplicatii¬†bazate pe Java, care pot rula pe foarte multe telefoane. Pe langa razboiul direct cu Google pentru trafic si […]

Lasa un comentariu

Va rugam sa comentati la subiect si sa nu ii jigniti pe ceilalti interlocutori. In caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Va multumim.