Symbian traieste: Nokia a lansat un smartphone cu camera de 41 megapixeli

Scris de

Nokia a lansat telefonul PureView 808, cu senzor de 41 megapixeli pentru camera si lentile Carl Zeiss, facand de rusine orice alt producator de smartphone-uri.

Exista insa o smecherie: tehnic acesta nu va putea face fotografii de 41 de megapixeli, ci datele din sapte pixeli sunt adunate intr-unul singur, astfel ca poza sa intre in marimea de 5 megapixeli.
Nokia a clarificat ulterior ca se pot realiza fotografii de 35 si 38 megapixeli insa pentru calitate mai buna e de recomandat reducerea pana la 3, 5 sau 8 megapixeli.

In alta ordine de idei, telefonul vine cu sistem de operare Symbian Belle, procesor de 1,3 GHz cu un sigur nucleu, 512 MB de memorie RAM, peste care se adauga un ecran de 4 inci cu rezolutie de 640 x 360 pixeli.

 

Sursa: The Verge
Sursa foto: The Verge

Etichete: , , , , , , , ,

EscapeReality Escape Rooms

Comentarii (2)

 

  1. […] mai ieftine si cu performante daca nu similare, macar pe-aproape. Compania a mai prezentat inca un smartphone cu sistem de operare Symbian Belle si camera de 41 de megapixeli, plus alte trei modele simple din seria […]

  2. […] a aparut deja in imagini pe internet. Un alt aspect legat de terminal este ca va dispune de tehnologia PureView, prezenta pe modelul 808 cu Symbian, insa rezolutia nu va fi de 41 de megapixeli ci de doar 8 megapixeli. De asemenea, in fata apare o […]

Lasa un comentariu

Va rugam sa comentati la subiect si sa nu ii jigniti pe ceilalti interlocutori. In caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Va multumim.