Telefoane inteligente: Apple a depasit RIM la nivel mondial

Scris de

buy cheap cialis

/>Apple a depasit Research In Motion (RIM) la numarul de telefoane inteligente livrate in trimestrul trei al acestui an, devenind numarul doi pe piata mondiala, dupa Nokia, potrivit datelor furnizate de Strategy Analytics. In perioada august – octombrie 2010, Apple a livrat 14,1 milioane de terminale iPhone, fata de 12,1 milioane de dispozitive BlackBerry, livrate de RIM.

Nokia conduce inca detasat cu 26 de milioane de telefoane inteligente furnizate in trimestrul trei.

Per total, livrarile de terminale inteligente au crescut cu 78%, comparativ cu perioada similara a anului trecut, pana la 77 milioane de unitati.

Viitorul nu suna deloc bine pentru RIM. Compania a avut sansa sa lanseze un produs competitiv anul acesta, insa BlackBerry Torch, ultimul model propus de canadieni, nu are nimic deosebit. Greseala RIM trebuie insa cautata si mai in trecut. La fel ca si Nokia, compania a ignorat o vreme complet ecranul tactil, cel care i-a adus atatia fani iPhone-ului de la Apple.

Sursa: TG Daily
Sursa foto: Zenportofolios.com

Etichete: , , , , , , , , , ,

EscapeReality Escape Rooms

Comentarii (1)

 

  1. […] cu 4 puncte procentuale in trimestrul al treilea fata de aceeasi perioada din 2009, potrivit IDC. Apple a intrecut RIM in ultimul trimestru la numarul de telefoane livrate iar Android i-a furat cel mai mult din cota de piata […]

Lasa un comentariu

Va rugam sa comentati la subiect si sa nu ii jigniti pe ceilalti interlocutori. In caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Va multumim.