Totul despre blog – Inca 3 zile de nominalizari pentru Blogul cititorilor Renne 2011!

Scris de

Au mai ramas doar 3 zile de nominalizari pentru Blogul cititorilor Renne 2011!

Nu ma surpinde sa constat ca cele mai multe bloguri nominalizate pana acum sunt bloguri personale de succes. Fenomenul blogurilor a facut din oameni obisnuiti jurnalisti cu audienta mare si venituri pe masura. Este firesc ca aspirantii la titlul de blogger de succes sa-si doreasca sa afle mai multe despre cei care au reusit deja in acest domeniu. Pentru Concursul Blogul cititorilor Renne 2011 au fost nominalizati pana acum blogurile lui Dragos Bucurenci (locul 8 in ZeList) si al lui Adrian Ciubotaru (locul 11 in ZeList).

Dar si blogurile dedicate, despre care am tot vorbit de-a lungul serialului sunt prezente printre nominalizari. Acestea sunt blogurile prin care autorul/autorii incearca sa se afirme intr-un domeniu anume (fotografie, moda, turism, culinar, etc.). Cerintele pentru acest gen de blog sunt mai stricte, pentru ca trebuie sa respecte reguli de management si marketing specifice oricarei mici afaceri.

Nu uitati, mai aveti timp pana pe 15 ianuarie 2011, ora 24:00 pentru a va nominaliza preferatii lasand un comentariu aici. In saptamana 16-22 ianuarie 2011, puteti sustine blogurile descrise in cadrul serialului pentru a alege Blogul cititorilor Renne 2011!

Sursa: Renne
Sursa foto: Renne

Etichete: , , , , ,

EscapeReality Escape Rooms

Lasa un comentariu

Va rugam sa comentati la subiect si sa nu ii jigniti pe ceilalti interlocutori. In caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Va multumim.