Totul despre blog – V for Vintage, atitudine pe blog

Scris de

In perioada 9-10 octombrie 2010 (intre orele 12-20), Sala Dalles va fi gazda editiei de toamna a evenimentului V for Vintage, eveniment prezentat si intens sustinut de bloguri.

In principal, evenimentul organizat de V for Vintage se bazeaza pe un targ de produse handmade si vintage, dar pentru ca tema acestei editii este Vintage goes green, veti putea achizitiona si cosmetice bio sau produse alimentare organice. Conceptul celor de la V for Vintage se muleaza perfect atat pe ideea de targ, cat si pe promovarea reciclarii si a politicii ecologiste.

Intrarea costa 10 lei si include o bautura Campari si multe surprize. Printre cei care si-au anuntat deja prezenta se numara Oana&Maria – autoarele blogului BuyHand -, Ina Moisi , Molecule F, Mio Bio, Ciclop&Portocala mecanica.

Evenimentul V for Vintage este organizat de doua ori pe an, primavara si toamna. Pe langa pregatirile pentru eveniment, blogul publica fotografii si articole care sustin conceptul de vintage, de reciclare, “de rascolit (..) outlet-urile, magazinele virtuale cu haine si accesorii vintage, atelierele tinerilor designeri, targurile cu specific”.

Sursa: Renne
Sursa foto: V4Vintage

Etichete: , ,

EscapeReality Escape Rooms

Lasa un comentariu

Va rugam sa comentati la subiect si sa nu ii jigniti pe ceilalti interlocutori. In caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Va multumim.