Totul despre blog – WordPress schimba mecanismul de introducere a comentariilor

Scris de

De curand, platforma pentru bloguri WordPress si-a modificat politica privind comentariile. Toti cei care doresc sa lase comentarii pe blogurile sustinute de WordPress trebuie sa aiba un Gravatar sau sa detina un cont pe wordpress.com, Facebook sau Twitter. Utilizatorii platformei sunt indignati, iar forumul de discutii al WordPress numara peste 200 de comentarii de dezabrobare.

Oficialii WordPress sustin ca masura adoptata este in interesul utilizatorilor, scopul acesteia fiind reducerea mesajelor de tip spam. Utilizatorii se plang insa ca necesitatea inregistrarii prealabile va reduce mult numarul vizitatorilor. Singurele imbunatatiri aduse de WordPress in urma reclamatiilor primite a fost modificarea mesajului de eroare dat vizitatorilor daca incearca sa comenteze fara a fi proprietarul unui cont acceptat.

Inventivi ca intotdeauna, utilizatorii WordPress au gasit o solutie temporara la aceasta problema. Introducerea unor adrese false de e-mail pare sa ocoleasca cererile de inregistrare si asigura publicarea comentariului cu un avatar generat automat.

Sursa: Renne
Sursa foto: Renne

Etichete: , , , ,

EscapeReality Escape Rooms

Lasa un comentariu

Va rugam sa comentati la subiect si sa nu ii jigniti pe ceilalti interlocutori. In caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Va multumim.