Un ceas de mana pentru pasionatii Tron

Scris de

Ceas Kisai SevenDesi filmul Tron a fost si s-a dus in anul 2010, Tokyo Flash a lansat pe piata un ceas de mana dentic cu cel ce poate fi vazut in film.

Filmul a facut furori la vremea lui si ai fi zis ca a fost o faza trecatoare. Insa cei de la Tokyo Flash sunt de alta parere.

Desigur, am mai vazut gadgeturi inspirate din Tron, de la biciclete la mini scutere, insa marea majoritate erau doar sub forma de concepte. Daca esti (inca) pasionat de filmul (sau filmele) din seria Tron, afla ca acest ceas este adevarat si ca il poti cumpara chiar incepand de astazi.

Botezat Kisai Seven, ceasul foloseste LEDuri ce lumineaza doua inele concentrice, unul pentru ore si celalalt pentru minute. Iar “golul” din fiecare inel este minutarul, respectiv orarul si deci ti se arata exact ce ora este. Desi minutele sunt numerotate din cinci in cinci, o bara aflata sub cercuri iti arata ora exacta.

Kisai Seven este disponibil de la Tokyo Flash in varianta cu iluminare albastra sau alba. Daca esti pasionat de Tron si vrei acest ceas, va trebui sa scoti din buzunar 99 de dolari. Insa nu in mai mult de trei zile, cand pretul va urca la 139 de dolari.

Sursa: Dvice
Sursa foto: Tokyo Flash

Etichete: , , , , , , ,

EscapeReality Escape Rooms

Lasa un comentariu

Va rugam sa comentati la subiect si sa nu ii jigniti pe ceilalti interlocutori. In caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Va multumim.