VentureConnect: inca o saptamana pana la finalul inscrierilor

Scris de

VentureConnectAntreprenorii romani in cautare de capital de investitii a minimum 250.000 de euro, destinati cresterii si dezvoltarii afacerii, isi pot depune proiectele pentru a treia editie a VentureConnect. Documentul necesar pentru inscriere poate fi accesat pe VentureConnect.ro, iar proiectele se depun la adresa projects@ventureconnect.ro pana pe 3 iunie.

Selectia se face de catre Advisory Board VentureConnect, din care fac parte membri cu experienta in domeniile tech, IT, antreprenorial si legal.

Pentru aceasta editie, printre invitatii care au confirmat prezenta se numara Kenneth P. Morse, antreprenor in serie si William Aulet, senior lecturer la MIT Sloan School of Management, ambii din Statele Unite, precum si reprezentanti ai 3TS Capital Partners.

VentureConnect 3 va avea loc la Hotel Intercontinental Bucuresti, fiind prima initiativa din Romania care aduce laolalta antreprenori si investitori potentiali din domeniul IT/Internet/Tehnologie.

Sursa: Renne
Sursa foto: Renne

Etichete: , , , , ,

EscapeReality Escape Rooms

Lasa un comentariu

Va rugam sa comentati la subiect si sa nu ii jigniti pe ceilalti interlocutori. In caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Va multumim.