Vodafone a scos cel mai ieftin telefon mobil din lume

Scris de

Vodafone 150Operatorul de telefonie Vodafone a lansat “cel mai ieftin telefon mobil din lume”, creat special pentru efectuarea platilor. Numit Vodafone 150, gadgetul va costa sub 15 dolari si va fi lansat in India, Turcia si opt tari din Africa.

Telefonul este conceput pentru a raspunde cererii de utilizare a mobilului pentru efectuarea platilor la banca si pentru serviciile de sanatate, spune Uniunea Internationala a Telecomunicatiilor (UIT). “Chiar si cel mai simplu telefon mobil poate face foarte multe pentru imbunatatirea sanatatii in tarile in curs de dezvoltare”, afirma secretarul general al UIT Hamadoun Toure.

Telefoanele mobile au devenit un mijloc popular pentru a transfera si economisi bani in tarile aflate in curs de dezvoltare. Spre exemplu, un astfel de sistem din Kenya are 11 milioane de clienti, iar prin telefonul Vodafone 150 se doreste ca mai multi oameni sa beneficieze de aceste servicii.

Functiile telefonului lansat sunt reduse la minim, permitand apeluri de voce si mesaje scrise.

Sursa: BBC
Sursa foto: Phonesreview

Etichete: , , ,

EscapeReality Escape Rooms

Lasa un comentariu

Va rugam sa comentati la subiect si sa nu ii jigniti pe ceilalti interlocutori. In caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Va multumim.