Vodafone, cea mai rapida retea in Marea Britanie

Scris de

vodafone_internetUn studiu recent a aratat ca in materie de internet mobil, Vodafone ocupa primul loc in ceea ce inseamna viteza de navigare. Reteaua O2 este insa cea mai rapida pentru a descarca muzica, urmata pe locul al doilea de Vodafone. In urma testului de navigare, Orange, O2 si T-Mobile se aflau la egalitate dupa lider.

Testele au masurat viteza celor cinci retele de internet mobil cu acoperire nationala pentru a determina o ierarhie a acestora. Studiul s-a desfasurat in diferite momente ale zilei, sapte zile pe saptamana, in 150 de spatii diferite si pe o perioada de 60 de zile. Testele au fost comandate de compania O2.

Rezultatele nu au fost insa detaliate pe zone geografice. Astfel, clientii nu pot afla care este reteaua cu cea mai buna viteza in orasul lor. Cu toate acestea, diferentele dintre cifrele pentru fiecare retea nu sunt foarte mari.

Sursa: The Telegraph
Sursa foto: Dialaphone.co.uk

Etichete: , , , , , , , , , ,

EscapeReality Escape Rooms

Lasa un comentariu

Va rugam sa comentati la subiect si sa nu ii jigniti pe ceilalti interlocutori. In caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Va multumim.