”Woz” asteapta un iPhone dual-sim

Scris de

Co-fondatorul Apple, Steve Wozniak, isi doreste un iPhone dual-sim care sa functioneze atat in retelele GSM cat si in cele CDMA.

El a facut declaratia ieri intr-un mini-interviu pentru VentureBeat la Muzeul pentru Istoria Computerului. Afirmatiile lui Woz vin in contextul in care Apple a anuntat ieri ca iPhone este disponibil si pentru Verizon in SUA, punand capat exclusivitatii pe care o avea AT&T.
Intrebat ce parere are de anunt, Woz a spus ca este incantat de disponibilitatea telefonului si pe Verizon din moment ce utilizatorii au acum posibilitatea sa aleaga.

Apple lucreaza la un nou tip de SIM care sa permita utilizatorilor sa aleaga ce retea vor, ceea ce este o spaima foarte mare a operatorilor telecom din lume din moment ce nu vor mai avea control asupra utilizatorilor iar acesta va fi transferat gigantului.

El a mai spus ca Android este o platforma puternica dar ca iPhone este un produs putin mai bun fara sa coste foarte mult in plus.

Sursa: VentureBeat
Sursa foto: VentureBeat

Etichete: , , , , , , , ,

EscapeReality Escape Rooms

Lasa un comentariu

Va rugam sa comentati la subiect si sa nu ii jigniti pe ceilalti interlocutori. In caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Va multumim.