Yahoo face reclame ironice la adresa Google

Scris de

Yahoo are o gramada de chestii foarte bune. Flickr este cel mai bun serviciu de urcat fotografii pe internet, au o audienta masiva pe programele lor de entertainment sau pe partea de stiri, Yahoo Mail si Messenger.
Dar noile reclame ale lor vor sa arate Google nu e nimic altceva decat un motor de cautare.

De altfel chiar Carol Bartz, directorul executiv al grupului Yahoo a spus BBC ca “Google va avea probleme deoarece este cunoscut doar pentru motorul lor de cautare” si ca ar trebui sa gaseasca si alte lucruri de facut. Intr-un cuvant sa se diversifice.
Dar ce e Google? Pai au Maps (si Google Earth), Picasa (incarcat de poze), Reader, Voice, Docs, Calendar, Buzz si doua care mie imi plac enorm: News si Fastflip.
Dar ce ziceti de Youtube- care aconteaza cea mai mare parte a traficului video de pe net, Gmail -primul email care a dat utilizatorilor o casuta de I GB? Sau Blogspot, cea mai mare platforma de blogging din lume? Dar Android, care se gaseste pe din ce in ce mai multe telefoane inteligente si va insufleti si o gramada de tablete (WePad, Dell)? Dar ce ziceti de Nexus One, primul pas al gigantului catre lumea hardware (unde urmeaza si o tableta care sa concureze iPad)? Face Yahoo ceva in domeniul sistemelor de operare? Sau ofera produse hardware? Investesc in energie ca Google?
Noile reclame vor s arate ca pagina Yahoo este ideala pentru a fi cea de start. Eu cum folosesc Opera nu vreau pagina de start pentru ca am cele 9 tab-uri directe din browser. Dar daca as vrea, cam tot ce ofera Yahoo se poate pune pe iGoogle.
Campania Yahoo vine cel putin ciudat, dupa ce Germania si Comisia Europeana au luat la ochi Google ca devine prea mare si ofera servicii prea multe…

Sursa: Fast Company
Sursa foto: rock0n.files.wordpress.com

Etichete: , , , , , , , , , , , , , , , ,

EscapeReality Escape Rooms

Lasa un comentariu

Va rugam sa comentati la subiect si sa nu ii jigniti pe ceilalti interlocutori. In caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Va multumim.