Se cauta pe net: debarcarea din Normandia si dolina din Guatemala

Scris de

Dolina din GuatemalaUna dintre cele mai cautate expresii pe motoarele de cautare din ultima saptamana a fost “Sinkhole in Guatemala 2010″. Fie ca a fost folosit Yahoo, Bing sau Google, rezultatele indica, in mare parte, spre aceleasi pagini. Huffingtonpost, National Geographic, The Guardian, CBS, MSNBC si multe alte institutii media au tratat acest subiect pe larg.

Pentru noua saptamana, cel mai cautat termen pare sa fie “6 iunie 1944”, D-Day, ziua in care aliatii au debarcat in Normandia in timpul celui de-al doilea razboi mondial. Misiunea, cunoscuta si sub numele de Operatiunea Neptun, avea sa duca la eliberarea tarilor cucerite de germani.

Publisherii care urmaresc cu atentie trendurile cautarilor si-au luat felii serioase din traficul adus de motoarele de cautare, si nu e nici o indoiala ca aceste practici se vor raspandi din ce in ce mai mult.

Sursa: Renne
Sursa foto: National Geographic

Etichete: , , , , , , , , , , , ,

EscapeReality Escape Rooms

Lasa un comentariu

Va rugam sa comentati la subiect si sa nu ii jigniti pe ceilalti interlocutori. In caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Va multumim.