Copiii americani consuma 8 ore de media pe zi

Scris de

rabbitCopiii americani, cu varste cuprinse intre 8 si 18 ani, petrec in medie 8 ore pe zi consumand produse media, arata un studiu intocmit de Henry J. Kaiser Family Foundation. „Un copil petrece 2,5 ore pe zi ascultand muzica, aproape 5 ore uitandu-se la TV si filme, trei ore pe internet si la jocurile video si doar 38 de minute pentru a citi carti”, se arata in cercetare.

Rezultate mai slabe la scoala

Asta inseamna ca pustii consuma media circa 75 de ore in fiecare saptamana. Si aici nu este inclusa ora si jumatate pe care acestia o folosesc in medie pentru a transmite mesaje text si nici jumatatea de ora in care vorbesc la telefon. Acest stil de viata le afecteaza rezultatele la scoala, potrivit revistei PC Magazine. Jumatate din copii care isi petrec mult timp consumand media au majoritatea notelor mai mici de B (9 la noi). Mai mult, 22% dintre copiii mari consumatori de media s-au declarat nefericiti.

Sursa: Renne.ro
Sursa foto: futureofchildren.princeton.edu

Etichete: , , , , , , , , , , , , , ,

EscapeReality Escape Rooms

Lasa un comentariu

Va rugam sa comentati la subiect si sa nu ii jigniti pe ceilalti interlocutori. In caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Va multumim.