Fondatorii TechCrunch si Engadget se judeca pe vanzarea catre AOL

Scris de

buy cheap cialis

150.jpg” alt=”” width=”150″ height=”150″ />Michael Arrington (foto), fondatorul retelei de bloguri profesionale TechCrunch ce tocmai a fost vanduta catre AOL pentru 25 de milioane de dolari, a fost dat in judecata de catre Jason Calcanis, fondator al retelei Engadget, aflata tot in curtea gigantului online.

Motivul: Calcanis spune ca el si firma lui Arrington au infiintat cu parti egale o firma care deruleaza celebra serie de conferinte TechCrunch Disrupt, care a fost vanduta si ea catre AOL. Or, el n-a vazut niciun ban din tranzactie de la Arrington, scrie The Guardian.

In mod normal, Arrington contesta acuzatiile.

Sursa: The Guardian
Sursa foto: The Guardian

Etichete: , , , , , ,

EscapeReality Escape Rooms

Comentarii (2)

 

  1. […] de presedinte si redactor-sef. AOL mai detine alte doua retele de bloguri IT foarte influente, Engadget si TechCrunch, sau Autoblog in sectorul auto. Circa 300 de milioane de dolari vor fi platiti in […]

  2. […] la mare cautare pe net in ultima vreme. In urma cu doi ani, AOL a cumparat reteaua de bloguri IT TechCrunch¬†pentru 25 milioane de dolari. Sursa: The […]

Lasa un comentariu

Va rugam sa comentati la subiect si sa nu ii jigniti pe ceilalti interlocutori. In caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Va multumim.