Miliardarul Richard Branson va prezenta o revista exclusiva pentru iPad

Scris de

Dupa ce Rupert Murdoch si imperiul sau media, News Corp, au deschis balul cu The Daily, prima publicatie prezenta exclusiv pe iPad, miliardarul Richard Branson urmeaza calea.

Virgin Group va prezenta noua revista martea viitoare intr-o conferinta desfasurata in New York. Aceasta va fi construita ca o aplicatie pentru iPad, scrie Mashable. Primele zvonuri despre aceasta au aparut in luna iulie, insa, cand presa anunta ca aceasta va fi la scara mare a la Fast Company sau Wired si se va axa pe idei noi de afaceri, turism si tehnologie. Atunci se vehicula ideea ca revista se va numi Maverick.
In schimb, invitatia trimisa pentru eveniment citeaza cultura internationala, divertisment, design, economie si calatorii printre teme, sugerand o alta abordare.

News Corp investeste 30 de milioane de dolari pentru The Daily, despre care se asteapta sa fie lansat in decembrie.

Sursa: Mashable
Sursa foto: Ubergizmo

Etichete: , , , , , , , ,

EscapeReality Escape Rooms

Comentarii (1)

 

  1. […] Extinderea vine exact exact la timp pentru lansarea “The Daily”, primul ziar exclusiv pentru iPad, care va aprea in 17 ianuarie. Aplicatia de Android este prima care va primi optiunile ca utilizatorii sa cumpere, sa citeasca si sa sincronizeze peste 100 de ziare si reviste, inclusiv New York Times, Newsweek si The Atlantic. Mai mult, Android este o platforma de succes care se vadezvolta in timp, care nu are astfel de optiuni, pentru iPad inghesuindu-se magnatii Rupert Murdoch si Richard Branson. […]

Lasa un comentariu

Va rugam sa comentati la subiect si sa nu ii jigniti pe ceilalti interlocutori. In caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Va multumim.