Reteaua radio Air America s-a inchis

Scris de

Air_AmericaReteaua radio americana Air America s-a inchis joi, din cauza a ceea ce managerii sai numesc „un mediu economic foarte dificil”. Presedintele Air America Media, Charlie Kireker, a anuntat, intr-un comunicat, ca grupul va intra sub protectia legii falimentului, pentru a putea sa se inchida. „Cautarea noastra dureroasa dupa noi investitori aproape a reusit de cateva ori, insa in final nu am avut succesul la care ne asteptam”, a adaugat Kireker.

Falimentul Air America nu este o surpriza. Reteaua a luat fiinta acum 6 ani, cand au fost afiliate 100 de statii radio. De atunci compania a trecut de la un proprietar la altul si nu a reusit niciodata sa se stabilizeze financiar. A intrat prima data sub protectia legii falimentului in 2006, insa atunci a reusit sa scape.

Air America nu a reusit niciodata sa atinga audiente substantiale, insa acolo s-au format vedete precum Rachel Maddow, care prezinta acum e emisiune de succes la reteaua de stiri MSNBC. Mai mult, Al Franken (foto), actualmente senator de Minnesota, a gazduit un program la reteaua radio intre anii 2004 – 2007.

Kireker a mai spus in comunicat ca industria radio pierde publicitate de ani de zile si ca acuala criza nu a facut decat sa accelereze acest trend negativ.

Sursa: NYTimes.com
Sursa foto: newsbusters.org

Etichete: , , , , , , , ,

EscapeReality Escape Rooms

Lasa un comentariu

Va rugam sa comentati la subiect si sa nu ii jigniti pe ceilalti interlocutori. In caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Va multumim.