Sony a creat holograme ca in Star Trek

Scris de

Sony e din nou “cool”: pentru a sublinia nivelul imersiv al filmelor disponibile in PlayStation Store, compania a creat un cadru special care seamana perfect cu holo-puntea din Star Trek.

Cu ajutorul folosirii inovative a controllerului PlayStation Move, echipa de productie a decis sa filmeze anumite scene care prezinta un om simplu care a decis sa treaca de la canapea direct la zborul deasupra unor zgarie-nori sub forma unui robot, sa se lupte cu monstrii marini. Ceea ce a facut aceste filmulete si mai impresionante este ca niciunul nu a trecut prin editare.

Tot ce a fost necesar au fost niste smecherii facute cu ajutorul camerei si cateva proiectoare. Si nu au fost facute duble. Cadrele au parut ca dispar si reapar din pereti ca si cum s-ar materializa din nimic, in vreme ce actorul de pe ecran pare a fi intr-o calatorie fantastica fara a fi nevoit sa paraseasca confortul propriei canapele.
In filmari nu poti sa deosebesti obiectele care sunt reale de cele care nu sunt.

Totul a fost orchestrat cu ajutorul agentiilor britanice Studio Output si Marshmallow Laser Feast.

Acesta este viitorul mass-media: sa faci cititorul/telespectatorul sa creada ca e in mijlocul actiunii…

Sursa: Gizmag
Sursa foto: Gizmag

Etichete: , , , , , , , ,

EscapeReality Escape Rooms

Lasa un comentariu

Va rugam sa comentati la subiect si sa nu ii jigniti pe ceilalti interlocutori. In caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Va multumim.