Totul despre blog – Curs de blogging la Fundatia Calea Victoriei

Scris de

Puteti afla totul despre bloguri intr-un curs rapid organizat de Fundatia Calea Victoriei in luna iulie. Intre 23 si 27 iulie, Eugen Istodor, jurnalist si scriitor, va asteapta la cinci sedinte de descifrat arta blogului. Cursul isi propune sa atinga atat teme practice, cat si teme legate de psihologia si continutul publicat pe un blog. Temele celor cinci intalniri vor fi: Practic. Cum se face un blog?, Moartea jurnalismului traditional – institutia si profesia, Antropologia netului, Cream continut sau “share”-uim si PR&Emotie: campaniile umanitare, campaniile politice.

In vremuri in care cu totii ne consideram experti in orice, Fundatia Calea Victoriei incearca sa stabileasca repere si sa cultive gustul pentru cunoastere. Cursul dedicat blogurilor aduce in atentie “o tehnica cunoscuta de toata lumea, dar si arta de a fi tu insuti”, pentru ca pana la urma si a construi un jurnal online este o modalitate de cunoastere si autocunoastere. Dincolo de posibilitatea de promovare si valorificare, blogurile sunt o modalitate extrem de accesibila de exprimare. “Mai mult, un detaliu tehnic, usor de stapinit si flexibil, a reusit sa ne schimbe viata. Si-n acelasi timp viata noastra plina de personalitate este acolo.”, se mai spune in motivatia cursului de blogging.

Cursul se adreseaza persoanelor peste 16 ani si costa 225 ron. Intalnirile au loc la sediul fundatiei, incepand cu ora 19:00 a fiecarei zile. Se admit maxim 14 cursanti.

Sursa: fundatiacaleavictoriei.ro
Sursa foto: fundatiacaleavictoriei.ro

Etichete: , , , , , ,

EscapeReality Escape Rooms

Lasa un comentariu

Va rugam sa comentati la subiect si sa nu ii jigniti pe ceilalti interlocutori. In caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Va multumim.