2012

Scris de

Maiasii nu i-au cunoscut pe Boc si pe Isarescu. Sunt absolut sigur ca si-ar fi prelungit calendarul in cazul in care ar fi aflat de existenta vajnicilor romani.
In timp ce guvernatorul BNR pare sa-si fi insusit pe deplin zicala damboviteana “ciocul mic”, vorbind in ultimul timp mai mult de palmele bunicului decat despre economie, ciocul lui Boc se face pe zi ce trece tot mai mare.

Maiasii vedeau o problema in 2012, Boc vede renastera PDL, un urias in devenire, care isi va scoate din nou capsorul imens din partea plina a paharului, in acelasi an. Este adevarat ca domnia sa a primit un “cui” de speranta si de la Isarescu, care, ametit de loviturile bunicului violent, a mai indrugat ceva despre iesirea din criza a Romaniei in anul de care vorbim. Oricum, la un jongleur al paharelor de calibrul premierului, un pahar in plus sau minus nu ar mai trebui sa conteze.

Precum spuneam chiar ieri, romanul a fost si va ramane un vesnic visator optimist, umbland fara cizme in noroiul care ii ajunge acum pana la gat. In contextul in care vorbim, nu ar trebui sa-i uitam insa nici pe oamenii de stiinta! In soapta au inceput sa vorbeasca si ei de o posibila inversare a polilor pamantului. Un lucru au uitat insa sa spuna acesti scoliti ai zilelor noastre. In caz ca acest fenomen se va produce intr-adevar, Romania ar putea sa cada in cea mai propice zona turistica de pe Tera. S-o vezi atunci pe doamna Nuti la volanul ministerului in cauza sau de ce nu, la volanul “tutulor” ministerelor din Romania, invadata de palmieri. Pana atunci insa sa traim jupuiti bine. Avem si vom avea la carma politicienii pe care ii meritam.

Sursa: Renne
Sursa foto: Wikimedia

Etichete: , , , , ,

EscapeReality Escape Rooms

Lasa un comentariu

Va rugam sa comentati la subiect si sa nu ii jigniti pe ceilalti interlocutori. In caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Va multumim.