Basescu i-a criticat voalat pe Videanu si Oprea

Scris de

Cheap levitra for sale

Presedintele Traian Basescu i-a criticat voalat aseara pe Adriean Videanu, ministrul Economiei, si pe Gabriel Oprea, ministrul Apararii.

La conferinta in care a prezentat rezultatele consultarilor cu grupurile parlamentare care sprijina actualul Cabinet, Basescu a declarat ca toata lumea trebuie sa faca reforma, inclusiv acei ministri care au influenta si care incearca sa nu faca reforma in sectoarele lor, spre deosebire de ministrii mai slabi.
Referirea sa este directa la Adriean Videanu, care a semnat in data de 14 aprilie un protocol cu Federatia Nationala Mine Energie, condusa de Marin Condescu. Cu trei saptamani inainte de anuntarea de catre Traian Basescu a reducerilor cu 25% a salariilor din domeniul bugetar si cu 15% a pensiilor, Videanu semna acest protocol prin care garanta angajatilor de la viitoarea companie energetica Electra ca vor fi preluati cu toate drepturile salariale mentinute intacte. Din Electra vor face parte Societatea Nationala a Lignitului Oltenia, Complexurile Energetice Turceni, Rovinari, Craiova, sucursalele hidro Targu Jiu, Valcea si Slatina si Nuclearelectrica.

Concomitent, Basescu s-a referit si la Gabriel Oprea, ministrul Apararii. Acesta anuntase public ca pensiile militarilor nu vor fi reduse. Discutia era in contextul legii pensiilor, care tintea eliminarea pensiilor speciale. Militarii au pensii speciale platite de stat.

Sursa: RENNE
Sursa foto: m.cdep.ro

Etichete: , , , , , , , , , , , , , , ,

EscapeReality Escape Rooms

Comentarii (1)

 

  1. Maileanu Cristinel says:

    Basescu critica pe toata lumea,dar ar trebui sa isi analizeze toate faptele si sa vada ce a facut el bine pana acum.

Lasa un comentariu

Va rugam sa comentati la subiect si sa nu ii jigniti pe ceilalti interlocutori. In caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Va multumim.