Curat neconstitutional

Scris de

Nu s-a uscat bine cerneala de pe actele semnate de catre balarul bicefal si sclavii sai, si iata ca Finlanda face o constatare. Curat neconstitutinal tovarasi! Asta daca se tine cont de constitutia tarii nordice si nu de cea pe care Merkozy vrea s-o scrie pentru tara respectiva:

The Constitutional Committee has outlined plans for a qualified majority on a permanent crisis fund of the Finnish Constitution unconstitutional.

Uite ce a semnat domnul Basescu, fiind primul pe lista, asta pentru ca a vrut domnia sa bage Romania in viteza melcului, unu, de parca nu ar fi fost acolo si pana acum. Numai ca in Romania constitutia nu conteaza. Ea fiind facuta si interpretata oricum asa cum isi doresc politicienii. Cand vrei sa fii in liga ”celor mai mari”, unde tu ai fost de fapt si pana acum rahatul cel mai mare, nimic nu mai conteaza. Suedia, o tara tot nordica, unde mai exista democratie, are si ea voci sceptice. Una venita chiar din gura premierului.

Ca sa nu mai vorbim de opozitie care spune clar ca legile tarii vor fi concepute la Stockholm, de catre paralamentul ales de suedezi, si nicidecum de niste tehnocrati alesi de balaurul bicefal, activi la Bruxelles. Marele plan pe care si mai marele marinar l-a explicat, cu exact la fel de mult entuziasm ca si Boc cel mic, incepe sa se inece asadar deja de la mal. Dupa ce bursa se va intoarce vei auzi cu siguranta si alte voci impotriva lui.

Sfarsitul acestui plan va veni in opinia mea, mai mult ca probabil, chiar inainte de luna martie, luna in care ar fi trebuit sa fie votat. Lasandu-i astfel pe domn’ capitan, pe Strugurel si pe Boc cel mic sa-si admire singuri naufragiul. Cei in a caror liga au vrut sa joace cei trei muschetari, bagati in viteza intai de catre marinel, nici nu-i vor mai baga in seama pe luptatorii nostri.

Vor avea destule pe cap cu proriile viteze. Mai ales dupa ce doamna nemtoiaca si domnul francez de origine maghiara se vor mai putea intalni doar in parc, si doar pe banii lor proprii. Interesanta a fost insa si vesnica ”coerenta” de care romanii dau intotdeauna dovada dupa semnarea unui act.

Boc spunea ca avand imprumut la FMI nu vom contribui financiar cu nimic la ingrasarea bancilor. Presedintele si domnul Ialomiteanu aveau insa alte pareri. Vom contribui daca ni se va cere si cu cat ni se va cere, pentru ca avem de unde.

Ne-am imprumutat asadar de la FMI ca sa platim salarii si pensii. De ce sa nu ne imprumutam atunci, de la oricine, ca sa dam tot un imprumut, oricui, aflat in viteza I, la cererea celor mari? Eu unul stiu ca romanul smecher si cu sufletul murdar se poate cobora la orice nivel de umilinta, pentru a linge orice dos, ca sa-si atinga scopurile personale.

Dar, din momentul in care scopul actual nu poate fi altul decat o scufundare si mai adinca, nu inteleg de ce mai vrea sa-si consume limba. Eu zic ca merita sa lingi rahat, asta numai in cazul in care nu ai nici o scrupula, atunci cand ai macar niste castiguri personale de pe urma linsului. In acest caz eu nu vad altceva decat pierderi. Atat pentru lingai, cat si pentru cei scufundati deja in rahatul lor propriu, populimea.

Tovarsi! Sa nu uitam insa un lucru foarte important. Alternativa la tot ceea ce am spus pana acum este desigur o-pozitia. O pozitie in care putem fi fecundati la fel de zdravan.

Sursa: Renne
Sursa foto: Google Images

Etichete: , , , , , , , , ,

EscapeReality Escape Rooms

Lasa un comentariu

Va rugam sa comentati la subiect si sa nu ii jigniti pe ceilalti interlocutori. In caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Va multumim.