De ce nu voi vota cu Traian Basescu

Scris de

InterzisAcest text nu este parte din campania negativa dusa impotriva lui Traian Basescu, ci reprezinta opinia sincera a unui cetatean care a votat sa traiasca mai bine in 2004 si care si-a sprijinit presedintele la referendumul de suspendare. Dincolo de nemultumirile legate de deciziile luate de Traian Basescu prin care s-a adancit criza politica si financiara din tara, aleg sa nu votez cu el din doua motive: pentru ca este un om fara bun-simt si un presedinte care se foloseste de neinformarea oamenilor pentru a-si atinge ambitiile de putere nemasurata.

Nu voi vota cu Traian Basescu pentru ca este un presedinte si un om fara bun-simt. Intr-o scrisoare pe care am gasit-o in cutia postala, Traian Basescu imi spune ca doreste o Romanie a bunului-simt. Dar cum se poate construi o astfel de Romanie, cand e condusa nu numai de un presedinte fara bun-simt, dar, mai ales, de un om fara bun-simt. De un om care nu a clipit atunci cand i-a amintit lui Crin Antonescu, in confruntarea televizata, ca i s-a sinucis sotia lasata singura in casa. De un presedinte care a uzat de prerogativele pe care mandatul i le ofera pentru a avea ca tema de campanie referendumul pentru parlamentul unicameral.

Nu voi vota cu Traian Basescu pentru ca se foloseste de oameni. Cati dintre cei care vor vota duminica viitoare stiu ce presupune un parlament unicameral? Si, mai ales, cati vad pericolul unui parlament cu o singura camera, in conditiile trecutului nostru totalitar? In niciun caz marea majoritate, iar aceasta multumita presedintelui Basescu, care nu a dorit sa initieze o dezbatere publica inainte de a propune acest proiect. Si tot la lipsa de respect, voi mai da doar un exemplu simplu: strazile Bucurestiului sunt impanzite de afise in care presedintele ne spune ce va face pentru noi in noul mandat. Traian Basescu mizeaza pe neinformarea bucurestenilor si tinteste spre grijile noastre cotidiene. De cand printre atributiile conferite de Constitutie presedintelui tarii se afla realibilitatea linilor RATB sau a pasajelor subterane? De cand Traian Basescu vrea sa obtina cu orice pret al doilea mandat la presedintie.

Sursa: Renne.ro

Etichete: , , , , ,

EscapeReality Escape Rooms

Comentarii (7)

 

 1. muricel says:

  loricico, dar esti suparata, nu gluma!:->

 2. Alecs says:

  Foarte bine argumentat! Felicitari!

 3. Bogdan says:

  Cum se decoloreaza oamenii 🙂 Te inteleg f bine. Lista cred ca poate continua.

 4. Băsel says:

  Deci acum o sa votezi cu Geoana?

 5. Nici prin reducere la absurd nu m-as mai deranja sa stau ore in sir la coada pentru a vota, mai ales cu Geoana.

 6. Silvia Radu says:

  Intr-adevar. Dar oricum este o prostie ceea ce se intampla acum in televiziune in legatura cu camapnia electorala. In primul rand, chestia cu filmulestul de acum 5 ani. Cata nonsalanta.

 7. inox says:

  In momentul in care ai de ales intre Geoana si Basescu, in momentul in care ai asistat la cea mai urata campanie electorala din ultimii 20 ani, alegi sa nu votezi cu Basescu.

  Ma asteptam ca oameni isteti ca tine sa fie afectati de manipularea infecta dusa de PSD… Dupa scena de la Timisoara indiferent cum ar fi Basescu, indiferent cine ar fi in locul lui aleg sa nu il votez pe Geoana…

Lasa un comentariu

Va rugam sa comentati la subiect si sa nu ii jigniti pe ceilalti interlocutori. In caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Va multumim.