Dmitri Medvedev, ironizat in afise cu “Captain America”

Scris de

Dmitri MedvedevStrazile Moscovei au fost impanzite de afise ce il infatiseaza pe presedintele rus Dmitri Medvedev in costumul supereroului din filmul “Captain America”.

In locul titlului original al filmului, care va aparea in cinema in lunile urmatoare, “Captain America: Primul Razbunator”,¬†afisul parodiat ¬†indica “Captain Rusia: Primul Lord”. In film este vorba despre un tanar care este transformat in mod artificial in aparatorul idealurilor americane.

In Rusia, numerosi analisti considera ca Dmitri Medvedev ii datoreaza postul de sef de stat mentorului sau, Vladimir Putin.

Presa din Kremlin n-a dorit sa comenteze afisele. Artistul care le-a realizat nu este la prima incercare. In mai, el a lipit afise publicitare false ce-i infatisau pe Dmitri Medvedev si Vladimir Putin imbracati in pantaloni scurti si camasa de tenis. Atunci guvernul a ordonat primariei din Moscova sa dezlipeasca aceste afise.

Autor: Ioana Brinzei

Sursa: Le Parisien
Sursa foto: Le Parisien

Etichete: , , , , ,

EscapeReality Escape Rooms

Lasa un comentariu

Va rugam sa comentati la subiect si sa nu ii jigniti pe ceilalti interlocutori. In caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Va multumim.