Doi romani adevarati: Mugur Isarescu si Adriean Videanu

Scris de

Mugur IsarescuNoi, cei multi, suntem gunoiul, ei raman romanii adevarati. Nu sunt prea multi la numar, dar stau, din pacate, in “tronurile” statului. Eu ma voi acupa aici si foarte pe scurt de numai doi dintre ei: Mugur Isarescu si Adriean Videanu.

Ambii tovarasi sunt legati direct de economie, continuand showul penibil inceput de Boc. Cat de perfid si lipsit de caracter poate fi un om? In Romania foarte! Isarescu este unul din ei, ajungand acum sa laude bancherii care nu mai crediteaza. Sa fi citit guvernatorul articolele pe care le-am publicat pe siteul meu si Renne, despre economie? Nci vorba! Mai marele bancii nationale este percum sunt toti ceilalti tovarasi intors intotdeauna cu fata in directia vantului.

Cand Boc vedea pahare pline, acum doar o luna, Isarescu exporta ca niciodata, bestelind bancherii care nu voiau sa dea credite, stiau ei de ce. Acum, cand Boc si Basescu anunta apocalipsa, Isarescu si oamenii din jurul lui incep sa inteleaga, asa dintr-o data, mecanismele pietii. In articolul acesta vei citi lucruri pe care eu le-am spus tot timpul, lucruri care au intr-adevar un fundament economic. Fara fundament ramane insa scaunul domnului Isarescu, care pare sa cante asa cum ii fluiera politicul. Ce fel de incredere mai poti avea intr-un asemenea om, vandut pentru totdeauna celor care dau mai mult.

Adriean VideanuDomnul Isarescu paleste totusi in fata unui alt roman de nadejde, si anume, Adriean Videaunu. Baga bine in cap! Vorbim de ministrul economiei tarii in care traiesti si tu, economie aflata in momentul de fata aproape de faliment. Iata ce ne spune domnul Videanu dupa ce guvernatorul devenit vultur in ceea ce priveste vederea, a pronuntat lucrurile din articolul legat de linkul de mai sus:

“Ministrul Economiei, Adriean Videanu, apreciaza ca exista sansele unei relansari economice in 2010, insa asta daca va avea loc o comunicare eficienta intre Guvern si celelalte structuri economice si sociale si daca bancile vor relua creditarea.”

La cele enuntate de Videanu eu nu pot face altceva decat sa ii replic: Daca Adriean Videanu nu ar fi asa de nesimtit si de prost precum este, nu putea sa ajunga ministru in Romania. Tot daca, porcii ar sta in cotet ca pe vremuri, le-am putea asculta delectati grohaitul. Lucrurile se schimba insa radical, atunci cand aceste animale, de altfel simpatice, incep sa grohaie din scaune de demnitar.

Sursa: Renne
Sursa foto: World records academy

Etichete: , , , , ,

EscapeReality Escape Rooms

Comentarii (2)

 

  1. de ce isarescu si Videanu sunt romani adevarati ? pentru ca sunt masoni si antibiserica precum sunteti voi de aici ? sau poate ca ii folositi ca marionete sa aratati cat de rau este Dumnezeu . o sa fie cu adevarat rau Dumnezeu cand no sa va mai accepte balivernele si cacaturile ce le scrieti despre el domnilor atei si evolutionisti convinsi pana in maduva oaselor .

  2. Vezi tu prietene Alexandru! Eu evolutionist ateu nu ma lamentez si nu trec la agresivitate verbalama atunci cand citesc ideile tale religioase. Mai mult decat atat, le respect.

    Romanii adevarati, in ghilimele, acest lucru reiese clar pentru cei ce au inteles articolul, sunt cam ca tine. Spun Tatal nostru in fiecare dimineata, ca mai apoi sa dea cu picoarele in semenii lor.

Lasa un comentariu

Va rugam sa comentati la subiect si sa nu ii jigniti pe ceilalti interlocutori. In caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Va multumim.