Hillary Clinton nu mai vrea la Casa Alba

Scris de

Secretarul de stat al SUA, Hillary Clinton, aflata intr-o vizita la Cairo a declarat ca nu mai este interesata sa candideze la presedentia SUA pe viitor.

De asemenea, intrebata daca ar continua sa lucreze pentru presedintele Barack Obama intr-un eventual al doilea mandat al acestuia, Clinton a raspuns cu un ferm “Nu.”

Exista numeroase speculatii cu referire la viitorul fostei prime doamne. Ea a fost mentionata ca posibila succesoare a Secretarului Apararii SUA, Robert Gates. Aceasta insa a declarat intr-un interviu de televiziune ca nu are nicio intentie sa conduca Pentagonul sau sa mai aspire la presedentia SUA.

“Am avut o experienta minunata ca si candidata si sunt foarte mandra de sustinerea primita si foarte recunoscatoare pentru aceasta oportunitate, dar voi merge mai departe. Fac ceea ce vreau sa fac acum si nu intentionez sa candidez din nou. Imi voi face treaba cat pot de bine pentru urmatorii 2 ani, pe postul actual.”

Sursa: News
Sursa foto: DayLife

Etichete: , , , , , , ,

EscapeReality Escape Rooms

Lasa un comentariu

Va rugam sa comentati la subiect si sa nu ii jigniti pe ceilalti interlocutori. In caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Va multumim.