Noua Mata Hari

Scris de

Anna Chapman, superstarul sexi al sagai cu spioni a verii, este fiica unui fost agent KGB, Vasily Kushchenko, scrie New York Daily News care citeaza mai multe rapoarte internationale.

Numele ei real este Anya Kushchenko, iar tatal sau a fost “diplomat” rus care a lucrat la mai multe ambasade ruse din Africa. Fostul ei sot a declarat pentru The Telegraph ca tatal “vedetei” cu spioni inca este un oficial de top in cadrul ministerului rus al Afacerilor Externe.
Cei doi s-au cunoscut in 2002 si s-au casatorit dupa doar 5 luni. Anna lucra la Barclays dar dupa ceva vreme a devenit foarte secretiva si se intalnea des cu “prietenii” ei rusi. Cei doi au divortat in 2006.

Focoasa rusoaica avea intalniri secrete si cauta informatii de valoare pe care sa le trimita in Rusia. Telenovela spionilor era exact ca in filme: foloseau “cerneala invizibila” si tot felul de tehnologii moderne cu ajutorul carora transmiteau informatii fara a lasa urme.

SUA a arestat si trimis in judecata 11 presupusi spioni rusi organizati intr-o adevarata retea. Acestia au fost filati de FBI mai multi ani.

Iata cateva fotografii cu “femeia fatala” preluate de pe site-ul CBS.


Sursa: New York Daily News
Sursa foto: CBS

Etichete: , , , , , , ,

EscapeReality Escape Rooms

Lasa un comentariu

Va rugam sa comentati la subiect si sa nu ii jigniti pe ceilalti interlocutori. In caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Va multumim.