Parlamentari in pijamale si halate de noapte

Scris de

Intr-o democratie care umbla in papuci de casa, nu trebuie sa te surprinda existenta parlamentarilor in halate de noapte si pijamale. Cazul domnului Voicu scoate in evidenta existenta mafiei chiar in comisia jurudica a senatului. Intr-o democratie reala, unde parlamentarul nu este declarat semizeu, dispunand de legi speciale precum cea a imunitatii, nu exista comisii, audieri si alte scenarii demne de reputatia unui circ ambulant. Ai incalcat legea inrti la zdup, ori cat de gras, pardon, oricat de greu ai fi.

In Romania, tara in care poporul voteaza mafioti, lucrurile stau insa cu totul altfel. “Grei” au regim special, fura cat vor si in cazurile in care sunt prinsi se imbolnavesc, fiind internati in loje speciale de spital.  Ca si pe Sechelariu, l-a apucat si pe Voicu boala, exact atunci cand a fost demascat. Daca as fi inconjurat de oameni ca cei care-l inconjoara pe Catalin Voicu as fi facut de mult infart.

Domnia sa a rezistat insa eroic pentru ca e baiat de gasca. 40 de baieti tot de gasca au votat in favoarea lui si asta nu e putin, tinand cont de dovezile de “nevinovatie” care reies din stenograme.  Dl. Voicu nu s-a gandit insa nici o clipa ca oamenii care au caracterul de nimic al domniei sale ii vor putea provoca hipertensiune arteriala, tahicardie si depresie anxioasa. Iata insa ca “greul” nostru a fost surprins neplacut. Se zbate acum ca un peste in plasa si pe buna dreptate. Cat de mafiot si lipsit de caracter ar fi, domnia sa nu reprezinta altceva decat cireasa de pe tort. Trebuie sa fie foarte trist si greu sa te vezi agatat in carlig, in timp ce pesti mult mai mari decat tine inoata linistiti mai departe.

Oricum, scandalele  din Romania continua si vor continua, tocmai pentru a sustrage atentia de la lucrurile esentiale si anume traiul de mizerie al celor multi. Traiul de care vorbesc va continua si el fara doar si poate, pana in momentul in care poporul va invata sa nu mai voteze mafioti.

Sursa: RENNE
Sursa foto: RENNE

Etichete: , , , , , , , , ,

EscapeReality Escape Rooms

Comentarii (1)

 

  1. Maileanu Cristinel says:

    Deja incep sa devina cat mai dese imaginile cu politicieni in halate si papuci de casa cum ar fi Gigi Becali,Catalin Voicu arestati sau cu nu stiu ce probleme.Problema din tara noastra e ca nu avem nicio sansa,cei smecheri,parlamentari,fac legi doar pentru ei si pentru cei din spatele lor care se imbogatesc,pe cand poporul incepe sa devina cat mai sarac.Parlamentarii sunt fricosi,toti fac voia lui Traian Basescu,DNA nu face nimic doar arunca praf in ochii presei si a poporului iar SRI si celelalte servicii de informatii primesc multi bani pentru a asculta diversi politicieni.Dupa referendum,cand poporul a votat ca doreste maxim 300 de parlamentari si parlament unicameral,acum parlamentarii spun ca nu iau in considerare votul nostru dar de ce ne-au mai pus sa votam?Sa-si dea demisiile domnii parlamentari !!!

Lasa un comentariu

Va rugam sa comentati la subiect si sa nu ii jigniti pe ceilalti interlocutori. In caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Va multumim.