Ramasitele lui Papadopoulos au fost identificate

Scris de

A fost identificat cadavrul lui Papadopoulus. In urma analizelor  de ADN, politia a stabilit  identitatea cadavrului gasit ieri in cimitirul Nicosia. Rezultatul ADN aproba ca ramasitele  sunt cele ale ex presedintelui Republicii Ciprului, Tassos Papadopoulos.

”Am primit rezultatele testului ADN ce confirma ca trupul gasit este cel al fostului presedinte ”,  a declarat politia greco-cipriota, prin intermediul purtatorului de cuvant Michalis Katsounodos.

Autoritatile au gasit cadavrul in cimitirul din Nicosia. Trupul fusese furat in decembrie anul trecut din mormantul aflat in Deftera, un sat in apropiere de Nicosia.

Din surse ale politiei, la baza initiativei de cercetare a stat un telefon anonim, inregistrat ieri, in urma careia se anunta faptul ca ramasitele fostului presedintelui se afla in capitala. Domina insa un total mister in ceea ce priveste argumentul pentru care s-a actionat in aceasta directie si anume motivatiile si autorul furtului corpului lui  Papadopoulos.

– Papadopoulos a fost presedinte al Ciprului intre anii  2003-2008.

– Inainte de alegerile din 2003, Papadopoulos a fost un important om de afaceri de pe  insula.

– A murit la varsta de 75 de ani, in urma unui cancer dezvoltat la plamani.

– A fost ingropat la Deftera, la sud de capitala Nicosia.

– In noaptea de 10 spre 11 decembrie a anului trecut, corpul sau imbalsamat a fost furat.

Sursa: Renne
Sursa foto: Tasso Papadopoulos

Etichete: , , , ,

EscapeReality Escape Rooms

Lasa un comentariu

Va rugam sa comentati la subiect si sa nu ii jigniti pe ceilalti interlocutori. In caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Va multumim.