Regina Elisabeta a II-a debuteaza pe Facebook

Scris de

Astazi, Palatul Buckingam isi va lansa pagina sa oficiala de Facebook, numita The British Monarchy”. Cei care vor da “Like” vor putea urmari ultimele stiri, fotografii si filme in care actorii principali sunt membrii familiei regale.

Regina a aprobat personal planurile pentru pagina de pe cea mai mare retea sociala din lume. Familia regala este deja prezenta pe alte retele sociale, insa a durat ceva timp pana sa intre si pe Facebook. Contul de Twitter al casei regale a fost lansat anul trecut iar cel de pe YouTube inca din 2007. Mai devreme in acest an, Palatul Buckingam a lansat si un cont oficial de Flickr, unde vizitatorii pot vedea peste 600 de imagini in care apar membrii familiei regale.

La 84 de ani, regine Elisabeta nu este straina de tehnologie: foloseste un telefon mobil (BlackBerry), are propria adresa de e-mail si navigheaza frecvent pe internet.

Sursa: Telegraph
Sursa foto: intomobile

Etichete: , , , , , , , ,

EscapeReality Escape Rooms

Lasa un comentariu

Va rugam sa comentati la subiect si sa nu ii jigniti pe ceilalti interlocutori. In caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Va multumim.