Seful FMI, Dominique Strauss Kahn, si-a uitat ceasul in Parlamentul Romaniei

Scris de

Intre Dominique Strauss Kahn si Vlad Tepes este o asemanare: in cazul ambilor daca va uitati ceva de valoare in Romania, obiectul vi se returneaza intact.

In cazul lui Tepes legenda spune ca domnitorul starpise intr-atat de bine coruptia din tara incat cine isi uita punga de galbeni la o fantana publica, o gasea la loc in a doua zi. In cazul lui Strauss Kahn, directorul general al FMI si-a uitat ceasul in Parlament la citirea discursului.
El si-a dat jos ceasul de la mana si l-a pus pe pupitru. La plecare l-a uitat. In final, autoritatile statului s-au mobilizat si i-au livrat oficialului ceasul la aeroport, unde Kahn a tinut o conferinta de presa.

Dar, coruptia, dom’le, cum e coruptia?

Sursa: RENNE
Sursa foto: elproyectomatriz.files.wordpress.com

Etichete: , , , , ,

EscapeReality Escape Rooms

Comentarii (1)

 

 1. Maileanu Cristinel says:

  FMI nu aduce nimic bun in Romania,ba chiar va adanci criza in tara noastra.Multi oameni din economie au spus ca nu era necesar imprumul de la FMI,dar as avea trei intrebari pentru oamenii care conduc aceasta tara :
  De ce nu se face public acordul cu FMI ?
  De ce inca se doreste un imprumut de la FMI ?
  Banii de la FMI trebuiau investiti in afaceri pentru a circula pe piata financiara,de ce s-au bagat la pensii si salarii ?
  De ce doamna Udrea cheltuie multi bani inutil ?

Lasa un comentariu

Va rugam sa comentati la subiect si sa nu ii jigniti pe ceilalti interlocutori. In caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Va multumim.