Al Gore divorteaza dupa o casnicie de 40 de ani

Scris de

Fostul vicepresedinte al Statelor Unite ale Americii, Al Gore si sotia sa Tipper, au hotarat sa puna capat casniciei ce dura de 40 de ani.

Vestea impartasita de Al Gore apropiatilor a fost confirmata si de catre purtatorul de cuvant al familiei. Cauza despartirii nu a fost facuta publica. Au declarat doar ca a fost o intelegere si au luat decizia dupa lungi discutii de comun acord.

Socul publicului a  fost cu atat mai mare, cu cat in luna mai, ei isi cumparasera o vila de 8 milioane de dolari in California, iar casnicia lor era comparata adesea cu cea solida a lui Bill si Hillary Clinton.

Al Gore este cunoscut datorita rolului sau politic detinut timp de opt ani ca vicepresedinte al SUA in timpul mandatului lui Bill Clinton si pentru Premiul Nobel obtinut in 2007 pentru lupta sa impotriva schimbarilor climatice. Pierderea alegerilor prezidentiale in favoarea lui George Bush din 2000 nu a oprit drumul democratului Al Gore de a atrage atentia asupra efectelor nocive ale modificarilor climatice.

Sotia sa, Tipper, este un fotograf pasionat ale carei fotografii pot fi vazute si pe site-ul www.algore.com.

Sursa: Reuters
Sursa foto: Daemonworks

Etichete: , , , , , , , , ,

EscapeReality Escape Rooms

Lasa un comentariu

Va rugam sa comentati la subiect si sa nu ii jigniti pe ceilalti interlocutori. In caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Va multumim.