Ciocolata, elixirul inimii, pielii si spiritului

Scris de

ciocolataAre efe

buy levitra online

ct de euforie, relaxare, stimuleaza memoria, dar, cel mai important, este bogata in polifenoli, antioxidanti ce previn aparitia ridurilor si dau fermitate pielii. Efectele cunoscute ale ciocolatei sunt multiple, insa cercetatorii germani au mai descoperit unul foarte important, consecinta a bogatiei de polifenoli: previne bolile de inima.

Cei ce consuma moderat ciocolata (7,4 grame/ zi) sunt cu 48% mai feriti sa sufere un accident vascular cerebral si cu 27% un infarct decat cei care nu se bucura de deliciosul aliment, a aratat un studiu efectuat pe 20.000 de oameni investigati timp de opt ani. Rezultatele sunt legate de scaderea tensiunii arteriale prin consumul de ciocolata, spun cercetatorii germani.

Ciocolata este unul dintre cele mai bogate alimente in polifenoli, set de compusi despre care cercetatorii cred ca previne bolile de inima si cancerul.

Alte studii au aratat efectele ciocolatei asupra mintii; unii psihologi cred ca are efecte in reducerea stresului, iar altii spun ca ciocolata previne boala Alzhaimer.

Sursa: Le Figaro
Sursa foto: Healthforu

Etichete: , , , , ,

EscapeReality Escape Rooms

Lasa un comentariu

Va rugam sa comentati la subiect si sa nu ii jigniti pe ceilalti interlocutori. In caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Va multumim.