Laptopul iti prajeste pielea

Scris de

Nu degeaba i se spune laptop, intrucat cei mai multi utilizatori il tin in poala (lap engl.= poala, genunchi). Se pare insa ca nu este cea mai buna idee, avand in vedere ca prezinta un risc crescut in a-ti praji pielea, dupa cum relateaza Associated Press.

Expunerea indelungata la caldura laptopului ar putea dauna pielii, cauzand un sindrom care nu este doar neplacut si inconfortabil, ci lasa si urme destul de inestetice. Primul caz raportat al “sindromului pielii arse” a fost cel al unui baiat care se juca in aceasta pozitie pe calculator ore in sir, in fiecare zi, pentru cateva luni.

Din fericire, specialistii ii linistesc pe cei care prezinta deja urma pe piele, petele nu duc la cancer. Este recomandat insa ca atunci cand tinem laptopul in brate pentru mai mult timp, sa nuĀ fie in contact direct cu pielea, pentru a evita neplacerile.

Sursa: Newser
Sursa foto: Server capital

Etichete: , , , , ,

EscapeReality Escape Rooms

Lasa un comentariu

Va rugam sa comentati la subiect si sa nu ii jigniti pe ceilalti interlocutori. In caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Va multumim.